Marlies

Wat een heerlijke coaching van Leonie vandaag met ons koor Backcorner. Leonie begon de dag met de treffende uitspraak "muziek is emotie" . Dat kan ik alleen maar beamen en dat heb ik ook ervaren. Soms is muziek voor mij raken, geraakt worden, verdriet, stil zijn. Vandaag was het vooral blij en gelukkig zijn. Wat hebben we het fijn gehad met Leonie; een gevoel van saamhorigheid, jezelf kunnen zijn, plezier maken, vooruit willen, leren, respect en aandacht. Top om ons stelletje chaoten zo in de hand te kunnen houden, de tijd vloog voorbij. Dit pleit voor de professionele aanpak van Leonie, maar tegelijkertijd het stukje menselijkheid hierbij. Bedankt hiervoor en graag zie ik je nog een keer terug!

Oktober 2017 via Facebook

Annemarie

Vandaag een leuke en inspirerende koorworkshop gehad met 'mijn' Popkoor Backcorner, met als zwaartepunten ademsteun en twang. Nu hopen dat we de vandaag ingezette lijn door kunnen trekken in onze reguliere repetities. En hopelijk kunnen we in de komende tijd een vervolg geven aan onze prettige samenwerking! DANK JE WEL LEONIE!

Oktober 2017 via Facebook

Adrie

Een prachtkado! Met veel enthousiasme en flexibiliteit heeft Leonie, op een prachtlocatie, een nieuwe muziekdimensie bij mij aangeboord! Bij haar durf je uit je comfortzone te gaan en te voelen wat zingen met je doet! Absolute aanrader!

Juli 2017 via Facebook

Ineke

Leonie laat je lekker zingen! Ik dacht dat ik niet kon zingen. Zij laat mij door allerlei technieken hoge tonen zingen. Echt geweldig! Het geeft mij meer zelfvertrouwen. Door het zingen zit ik beter in mijn vel, mede door haar coaching. Bovendien zijn de lessen bij haar aan huis in Wichmond erg gezellig. We hebben samen veel plezier.

Maryke

Ik heb vier lessen bij Leonie gevolgd in Wichmond. Er is letterlijk en figuurlijk veel ruimte om kennis te maken met je eigen stem. Ze coacht je met gedrevenheid en laat je zelf ontdekken hoe de diverse technieken bij jou het beste werken. Prettig als basis, maar ook voor diegene die zijn of haar stem beter wil leren kennen.